Behandelingen

Maxzlim

Wat is Maxzlim?

Maxzlim is een effectief afslankprogramma voor iedereen met overgewicht.

Maxzlim capsules zijn 100% natuurlijk en bestaan uit plantaardige voedingsvezels op basis van Konjac Mannan, een stof die bekend staat om zijn positieve effecten tegen overgewicht.

Maxzlimbevat ook L-carnitine, een natuurlijke transportstof die een belangrijke rol speelt in de energiestofwisseling in de cel. Verdere aanvulling met vitamine B6 en B12 optimaliseert de energievoorziening en is belangrijk voor de weerstand en een goede spijsvertering.

Konjac Mannan - Wat is het?

Konjac Mannan is een wateroplosbare voedingsvezel. Het wordt gewonnen uit de wortel van de Aziatische plantAmorphophallus Konjac. Deze vezels hebben uitzonderlijke waterabsorberende eigenschappen en trekken vele malen hun gewicht in water aan.

Konjac Mannan - Hoe werkt het?

Konjac Mannan vormt na inname met water een vezel-gel in de maag. Dit zorgt voor een vertraagde maagpassage en het uitzetten van de maagwand. Er ontstaat een gevoel van verzadiging en je gaat vanzelf minder eten.

In de dunne darm zorgt de vezel-gel dat de resorptie van voedingsstoffen wordt bemoeilijkt. Door de vezel-gel komen de voedingsstoffen maarten dele in aanraking met de darmvlokken. Je neemt dus minder calorieën op.

Vrijwel onveranderd komt de Konjac Mannan vezel-gel in de dikke darm en wordt daar op natuurlijke wijze door de darmflora afgebroken. De overtollige vetten verlaten het lichaam via de natuurlijke weg.

Wetenschappelijk bewezen

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat je met Konjac Mannan (Amorphophallus Konjac)* significant méér afvalt, dan wanneer je alleen een caloriebeperkt dieet volgt.

* Bij 3 gram per dag, in 3 doses van 1 gram voor iedere maaltijd, icm caloriebeperkt dieet.

Gezond Afslanken

Bij iedere verpakking van Maxzlim zit een speciaal caloriebeperkt afslankprogramma, wat rekening houdt met een gezonde en verantwoorde samenstelling van voedingsstoffen. Zo kom je niets tekort en slank je gezond af.

Met Maxzlim zal het gewichtsverliestent koste gaan van de vetmassa, de vetvrije massa blijft gespaard. De glucosetolerantieen het vetspectrum zullen verbeteren.

Hoe werkt Maxzlim?

Maxzlim heeft een positief effect op het gewichtsverlies, omdat:

 1. De calorie inname wordt verminderd
 2. Het gevoel van verzadiging wordt bevorderd
 3. De calorie opname in de darmen wordt verhinderd
Ook voorkomt Maxzlim klachten die men veelal ervaart bij het volgen van een caloriebeperkt dieet, zoals hongergevoel en obstipatie.

Maxzlim capsules worden een half uur voor iedere maaltijd (ontbijt, lunch en diner) met ruim water ingenomen.

Een eerlijke kans met Maxzlim!

Het Maxzlim afslankprogramma is gemakkelijk te volgen zonder hongergevoel. Hierdoor is de kans op succes groter. Geleidelijk en op natuurlijke wijze zal het gewicht afnemen, zonder jojo-effect. Het behaalde resultaat zal over een langere tijd behouden blijven.

De natuurlijke rem

Of het nu om slechts een paar kilo gaat of meer, met Maxzlim wordt structureel minder eten vanzelf weer een gewoonte!


Tanden witten - Bleken

Een feestje, trouwen, een date ,sollicitatiegesprek of gewoon omdat u het nodig vindt? Een stralende lach. Laat dan uw tanden witten/bleken.

Voor het witten van uw tanden wordt gebruikgemaakt van de laser Ultra. Met een non-peroxide middel en met behulp van een laser worden uw tanden 20 minuten behandeld en kunnen deze tot wel twaalf tinten lichter worden, uiteraard is dit afhankelijk van de staat (en huidige kleur) van uw gebit.

Verantwoorde producten

Wij gebruiken alleen verantwoorde producten. De vloeistof die wij gebruiken bevat geen waterstof peroxide.

Voor wie is het geschikt?

Tanden witten kan ingezet worden voor alle mensen die graag een schoon en wit gebit willen hebben. Het kan ingezet worden bij een gebit dat kunsttanden, kronen, facings, porselein, composiet en vulmateriaal bevat. Deze laatste zullen echter niet meekleuren.

Wat voelt u?

De behandelingen met de tandenwitter/laser zijn geheel pijnloos.

Behandelingen

Bij het tandenbleken/witten wordt gebruik gemaakt van een bitje dat wordt gevuld met een speciale vloeistof (zonder peroxide) dat ervoor zorgt dat de tanden gereinigd en lichter worden. De behandelaar bespreekt van tevoren met u wat u van deze behandeling kunt verwachten (ten opzichte van de huidige staat /conditie van uw gebit).

Tijdens de behandeling draagt u een beschermbril om uw ogen tegen het laserlicht te beschermen. Na de behandeling wordt aangeraden om gedurende minimaal vier uur niet te roken en geen kleurstofhoudende voedingsmiddelen te nuttigen (tomaat, spinazie, rode wijn etc).

Het resultaat

Meerdere tintenlichter en een stralende lach.

Prijs per behandeling € 49,- Prijs dubbele behandeling € 85,- Prijs binnen 4 weken herhalen een maal € 39,-


Microdermabrasie - VACUPEEL kristalpeeling

De kristal-straalmethode voor een mooie en jonge huid

Voelt uw huid zacht en fris aan zoals u dat wenst? Of bent u niet tevreden omdat uw huid bedekt is met bruine vlekken, acne littekens, rokershuid en/of rimpels en plooien. Met onze microdermabrasie (kristal-peel) behandeling wordt in korte tijd de huidconditie en daarmee uw uiterlijke verschijning aanzienlijk verbeterd. Met deze pijnloze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen -die bij het ouder worden minder snel op natuurlijke wijze verdwijnen en afgezogen. Bovendien wordt hierdoor de bouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Het is aangetoond dat na een microdermabrasie behandeling de aanmaak van o.a. collageen sterk toeneemt, waardoor sneller verjonging van de huidplaats vindt.

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een nietoperatieve- methodeomhuideigenschappen/-conditieonafhankelijk van kleur en type te verbeteren. Vooreenoptimaalresultaatdienenperiodiekmeerderebehandelingenplaatstevinden. De microdermabrasie behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid met zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder vacuum drukte gen de huidgeblazen en afgezogen, zodat dode huidcellen worden afgevoerd. De microkristallenzijnchemischnietactiefwaardoorgeenneveneffectenkunnenontstaan. De behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypen. Door het effect van de vacuum methode (verbetering van de doorbloeding) wordt het helingsproces bespoedigd. Na de behandeling wordt een speciale crème aan gebracht om herstel van de huid te ondersteunen en tegen zonlicht te beschermen. Thuis dienen deze crèmes ook te worden aangebracht.

Hoe lang en hoe vaak Microdermabrasie?

De Microdermabrasie-behandeling duurt vanaf 20 minuten. Afhankelijk van de huidsituatie zijn, om een goed resultaat te krijgen, minimaal 5 behandelingen met een interval van 1-2 wekennoodzakelijk. Om een goede huidconditie te behouden wordt aan bevolen om de drie tot zes maanden een nabehandeling te laten doen.

Na de eerste behandeling voelt de huid aan alsof u bijharde wind een strandwandeling hebt gemaakt. Bovendien kan de huidlicht rood kleuren. Deze situatie duurt 1-2 dagen. Na meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid geregenereerd is kan de behandeling herhaald worden.

Wat kunt u van microdermabrasie verwachten?

 • De huidverjongend / verbeterend
 • Rimpels en (acne) littekens vervagen
 • De huid wordt diep gereinigd
 • Vlekjes en verkleuring en verdwijnen

Aan het eind van de behandeling sessie zult u en uw omgevingverbetering en verjonging van de huid waarnemen. Rimpels en plooien zullen vervagen, vochtrimpels verdwijnen.

De kosten zijn afhankelijk van de huidsituatie en daarmee de behandelingsduur. Iedere behandeling gaat een intake vooraf waarbij het aantalbehandelingen, de aard van de behandelingen en het behandelingsgebied vast gesteld wordt.


Naaldloze Mesotherapie

Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen zoals ultrageluid of meso-elektroporatie. Met deze systemen kunnen specifieke cocktails van werkstoffen in de huid worden gebracht om een bepaald effect te bewerkstelligen. In de cosmetiek wordt de naaldloze mesotherapie met veel succes toegepast in de strijd tegen o.a. huidveroudering (anti-aging). Deze anti- aging behandeling is voor alle huidtypen geschikt. Door de micromassage ontwikkeld er een warmte waardoor de werkstoffen door de opperhuid de diepere huidlagen kunnen bereiken. Er zijn verschillende soorten serums die kunnen worden ingebracht, elk voor een eigen doel. Deze behandeling kan enkel of in kuur verband worden toegepast voor een echteverbetering van de huidconditie en stevigheid van de huid. De kuur bestaat uit 4 tot 8 behandelingen.

Verschillende indicaties kunnen worden verholpen cq. verbeterd.

 • Roodheid en couperose
 • Littekens en striae
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Vochtwallen

Daarnaast zorgen de behandelingen voor een algemene verbetering van de conditie van uw huid. Voorhuidverbetering met een lang aanhoudend resultaat zijn er kuurbehandelingen in combinatie met speciale thuisverzorgingsproducten noodzakelijk.

Microdermabrasie | vanaf € 65,-
Reiniging van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid.Daarnaarwordenovertolligekristallenverwijderd.Afsluitendeverzorgingmet een passende crème en aanbrengen van een sun block.

Naaldlozemesotherapie | vanaf € 45,-
Reiniging en voorbereiding van de huid. Lichte peeling van de huid. Insluizen van werkzame stoffenmiddels naaldlozemesotherapie. Afsluitendeverzorging en aanbrengen van een sun block.

Microdermabrasie en mesotherapie | vanaf € 95,-
Reiniging van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid. Daarna worden overtollige kristallen verwijderd en een werkstofgel aan gebracht en middels een naaldloze mesotherapie in de huid gesluisd. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.