Producten

Artistique

Artistique is een professioneel kapersmerk met een zeer rijke lijn aan producten. De productlijn omvat onder andere haarkleuringen, permanenten en verschillende verzorgings- of stylingsproducten.

Tevens heeft Artistique recent de Therapy-serie geïntroduceerd; een speciale verzorgingsserie afgestemd op haartype. Zo omvat de serie producten voor fijn, normaal en dik haar. De producten in de Therapy-serie bevatten natuurlijke producten, die zorgen voor versteviging van het haar, beschermen tegen kleurvervaging en het haar soepel maken. Behandelingen worden afgesloten met Therapy Liquid leave-in spray. De spray verzorgt het revitaliseert en ontwart, waardoor het haar optimaal wordt verzorgd. Het haar wordt hierdoor goed doorkambaar, zonder dat de haren worden verzwaard. Door de spray blijven alle werkzame componenten verzegeld in de haren voor een blijvend prachtig en verzorgd resultaat.

Daarnaast is het merk zeer aantrekkelijk geprijst. Voor meer informatie over de producten kunt u contact opnemen met de salon.

Artiplex

Nieuw: Freak Direct Colors

Artistique Nederland is erin geslaagd om intensieve, langere houdbare fashion colors te ontwikkelen. Deze Freak Direct colors zijn direct te gebruiken en hoeven niet vermengd te worden met waterstofperoxide. Voor leuke effecten kan het worden toegepast in de salon, maar eventueel ook thuis te gebruiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of uw vragen stellen aan de kapster.

Fuente

Dat natuurlijk ook glamorous kan zijn bewijst Fuente. De luxe verzorging- en stylingproducten van Fuente zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De samenstelling zorgt voor een optimaal herstel van het haar en de hoofdhuid en pakt haarproblemen bij de wortel aan.

Kies je in de salon voor een Fuente behandeling op het gebied van verzorging en styling, dan kies je voor pure verwennerij! De uitgebreide wasmassage, die nodig is om alle ingrediënten goed te laten intrekken, maakt het een optimaal ontspanningsmoment.

Sugar Bear Hair

De bekenste vitamine pil voor je haar Sugar Bear Hair! De trend onder de sterren in Amerika! Onder andere Kim Kardashian. Niet alleen gezond maar ook onwijs lekker!!

Voedt je haar van binnenuit. Voor een mooi gezond,glanzend en langer sterker haar. Deze pillen zijn te gebruiken voor elke haartype en zowel vrouwen als mannen kunnen deze pillen gebruiken. Deze pillen zijn Gluten en gelatine vrij en 100% vegatarisch. Prima te combineren met een dieët.

De volgende ingrediënten zitten er in de Sugerbearhear pillen:

 • Vitamine A
 • Vitamine B-6
 • Vitamine B-12
 • Vitamine Cs
 • Vitamine D
 • Vitamine E
 • Foliumzuur
 • Pantotheenzuur
 • Jodium
 • Choline
 • Inosito
 • Zink
 • Biotine

Biotine wordt gebruikt om de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid te stimuleren, die nodig zijn om groei in de hoofdhuid te bevorderen. Dat is voor SugarBearHair, die daarvan hoge concentraties in hun vitamines gebruiken.

Marc Inbane

Travelkit verkrijgbaar in de salon voor €39,95.

Colorsmash

Colorsmash is nu ook verkrijgbaar in de salon (uitwasbaar kleurkrijt).

Feather locks

We hebben ook Feather Locks in de salon in verschillende tinten. U kunt ze hergebruiken met een nieuw ringetje. Voor meer informatie kun u in de salon terecht.

 • Één Feather Lock: €8,-
 • Twee Feather Locks: € 15,-
 • Drie Feather Locks: € 21,-

ABZEHK

Een nieuwe productlijn die vooral interessant is voor de heren, bestaande uit verschillende soorten wax en gel om meerdere looks te creeëren.

Tangle Teezer

De Tangle Teezer is absoluut de beste haarborstel ooit ontwikkeld. Hij is in meerdere kleuren te verkrijgen en maakt het haar klikt- en knoopvrij. Daarnaast vermindert het de kans op haarbreuken en glijdt zonder moeite op ergonomische wijze van de -wortels naar haarpunten.

Voor meer informatie kunt u terecht bij ons in de salon.

Nieuw: Chi Arc - automatisch roterende krultang

De nieuwe Chi Arc krultang maakt het mogelijk om in een handomdraai prachtige krullen te creëren. De krultang beschikt over een automatisch draaiende cilinder, waardoor gewrichtspijn wordt voorkomen en gelijkmatige krullen worden gevormd, iedere keer weer.

Peggy sage

Dit is onze make-uplijn. Voor meer informatie kunt u terecht in de salon.